Tuinfotografie

12 november 2017 - Door 
Tuinfotografie plantenbedje pluktuin Stoutenburg

Een fotoreportage van je eigen tuin of tuinproject.

Laat je tuin spreken met een professionele fotoreportage, foto’s zeggen immers meer dan woorden! Ik maak zowel fotoreportages voor tuineigenaren als voor hoveniers en ontwerpers.

Een aantal van mijn reportages zijn geplaatst in bekende tuintijdschriften, zoals bijv. Tuinseizoen en Groei & Bloei. In het aanbieden van tuinreportages naar tuintijdschriften werk ik samen met de professionele tuinfotograaf Modeste Herwig.

Bij tuinfotografie is mooi licht heel belangrijk. Dit kan de foto’s (en dus ook de tuin) maken of breken. De kleuren en de sfeer van de tuin komen beter uit bij goed licht, niet te zonnig maar ook niet te somber. Tuinen fotograferen kan overigens in elk seizoen: prachtige herfstkleuren, mooie winterstructuren, pril groen in het voorjaar en natuurlijk uitbundig in de zomer.

Voordat ik ga fotograferen heb ik graag een gesprekje met de tuineigenaren en / of de ontwerper. Vaak zit er een mooi verhaal achter en ook dat probeer ik in beeld uit te drukken.

De foto’s kunnen voor bedrijfscommunicatie gebruikt worden maar ook voor diverse particuliere doeleinden. Ik reken vanaf € 195,- voor een halve dag fotografie, dit is exclusief btw en excl. reiskosten. Het beeld wordt digitaal aangeleverd in hoge resolutie (jpeg) en bestaat uit een selectie van 25 foto’s. Vooraf stuur ik een voorselectie, uit deze foto’s kan de definitieve selectie gemaakt worden. Tegen meerkosten kan er overigens altijd een grotere selectie worden toegezonden.

Is je belangstelling gewekt of wil je graag wat meer informatie over de mogelijkheden en kosten, neem dan contact op en maak een afspraak.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest recente berichten

Doorzoek Plantportret nieuws

0